Maduixes a l’oli d’oliva amb chantilly i galeta cruixent

Ingredientes (4 p.):
1/2 kg de fresas
400 g de azúcar
130 g de avellanas peladas y tostadas
70 g de orejón de albaricoque
2 cucharadas de ron blanco
1 gotita de extracto de vainilla
4 cucharadas de agua
300 ml de nata
aceite de oliva
sal
5-6 hojas de menta

Elaboración

Pon en un cazo 300 g de azúcar con el agua. Cuando se empiece a poner rubio, incorpora los orejones y las avellanas finamente picadas y remueve. Coloca un papel de silicona sobre una superficie limpia, pon encima el caramelo y cubre con otro papel. Aplasta con un rodillo hasta que quede una especie de galleta. Córtala en trozos y reserva.

Limpia las fresas, trocéalas y ponlas en un bol. Añade una pizca de sal, 60 gramos de azúcar, las hojas de menta y un buen chorro de aceite de oliva. Remueve bien y deja macerar.

Para el chantilly, pon en un bol la nata y bate enérgicamente con una varilla. Cuando empiece a engordar, añade 40 gramos de azúcar y sigue batiendo hasta que se monte bien la nata. Añade el ron y el extracto de vainilla. Bate un poco más y reserva. Vuelve a remover justo antes de servir.

Sirve las fresas en un plato hondo. Pon encima las galletas crujientes de avellanas y orejones y una buena cantidad de chantilly. Riega con un poco de jugo de fresa y decora con menta.

La privacitat de la teva informació personal és important per EUROLASER. Complim amb la Llei de Protecció de Dades. Al enviar-nos voluntàriament la teva informació personal has de ser conscient que emmagatzemem les teves dades personals. La finalitat de la seva creació es el tractament medico-sanitari i social dels usuaris del nostre centre. El destinatari de la informació es l’Institut Oftalmològic Eurolàser, en part on en la seva totalitat. Altres destinataris de la informació són els estaments oficials públics o privats, que per obligació legal o necessitat material, hagin d’accedir a les dades, als efectes de la correcta prestació d’assistència medico-sanitària i social, que constitueix la finalitat del tractament d’aquestes dades. L’article 4 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, preveu el principi de qualitat de les dades que exigeix que les dades de caràcter personal sotmeses a tractament han de ser adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit i les finalitats determinades, explícites i legítimes per a les quals s’han obtingut.

Demani hora

Estarem encantats d’atendre-li i si té dubtes contacti amb nosaltres: