Oftalmòlegs / Oculistes a Mataró

Los pacientes de Top Doctors le han otorgado la máxima puntuación

Revisions oftalmològiques  / Oftalmologia pediàtrica / Cirurgia de l’estrabisme / Cirurgia refractiva / Cirurgia i tractament del glaucoma / Cirurgia de la cataracta
Unitat de rejoveniment facial / Cirurgia estètica palpebral / Tractament de retina amb làser / Cirurgia vitriretiniana / Lents de contacte / Teràpia visual

Demani hora

Estarem encantats d’atendre-li i si té dubtes contacti amb nosaltres:

Davant la pandèmia de Covid19 i per a garantir la seguretat dels nostres pacients i professionals, hem instaurat els protocols recomanats.

  • Material de protecció (màscara FFP2, guants, pantalles de protecció en equips d’exploració,
    capell, ulleres i bates d’un sol ús)
  • Desinfecció de totes les superfícies després de cada visita.
  • Control i desinfecció del material.
  • Desinfecció diària de totes les instal·lacions per empresa especialitzada.
  • Control d’accés. Màscara, rentat de mans amb gel hidroalcohólico i presa de temperatura
    tant al personal com als nostres pacients.

En Eurolàser complim amb totes les recomanacions de seguretat del Ministeri de Sanitat, la Societat Espanyola d’Oftalmologia i el Consell General d’Òptics Optometristes.

Participació del nostre Director Mèdic Dr. Lluís Cavero, al control de la pandèmia organido per la World Health
La privacitat de la teva informació personal és important per EUROLASER. Complim amb la Llei de Protecció de Dades. Al enviar-nos voluntàriament la teva informació personal has de ser conscient que emmagatzemem les teves dades personals. La finalitat de la seva creació es el tractament medico-sanitari i social dels usuaris del nostre centre. El destinatari de la informació es l’Institut Oftalmològic Eurolàser, en part on en la seva totalitat. Altres destinataris de la informació són els estaments oficials públics o privats, que per obligació legal o necessitat material, hagin d’accedir a les dades, als efectes de la correcta prestació d’assistència medico-sanitària i social, que constitueix la finalitat del tractament d’aquestes dades. L’article 4 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, preveu el principi de qualitat de les dades que exigeix que les dades de caràcter personal sotmeses a tractament han de ser adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit i les finalitats determinades, explícites i legítimes per a les quals s’han obtingut.

Demani hora

Estarem encantats d’atendre-li i si té dubtes contacti amb nosaltres: